Kişisel verilerimin işlenmesi ve aktarılmasına ilişkin olarak subaru.com.tr web sitesinde yer alan Aydınlatma Metni’ni linke tıklayarak okudum. 6698 Sayılı KVKK 5 (2) md uyarınca açık rızam olmaksızın verilerimin işlenmesini gerektiren haller müstesna olmak kaydıyla, Subaru ürün ve hizmetlerinin tarafıma daha iyi bir şekilde sunulabilmesi adına pazarlama ve satış operasyonlarının yürütülmesi ve bu kapsamda her türlü tanıtım, reklam ve bilgilendirme amacı dahilinde işlenmesi, kullanılması, saklanması ve başta merkezi Avrupa’da bulunan üretici Subaru Corporation ve Subaru Europe N.V/S.A ya da üretici adına hareket eden kurum/kuruluşlar ile Subaru yetkili satıcı ve servisleri olmak üzere Baytur Motorlu Vasıtalar Ticaret A.Ş iş ortaklarına aktarılmasını kabul ediyorum.

Subaru Skype İletişim Hattı

Skype iletişimi satış hizmetleri içindir, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Şu anda mesai saatleri dışındayız. Lütfen hafta içi 09.30-16.30, cumartesi ise 09.30-13.30 saatleri arasında tekrar deneyiniz.
Kişisel verilerimin işlenmesi ve aktarılmasına ilişkin olarak subaru.com.tr web sitesinde yer alan Aydınlatma Metni’ni linke tıklayarak okudum. 6698 Sayılı KVKK 5 (2) md uyarınca açık rızam olmaksızın verilerimin işlenmesini gerektiren haller müstesna olmak kaydıyla, Subaru ürün ve hizmetlerinin tarafıma daha iyi bir şekilde sunulabilmesi adına pazarlama ve satış operasyonlarının yürütülmesi ve bu kapsamda her türlü tanıtım, reklam ve bilgilendirme amacı dahilinde işlenmesi, kullanılması, saklanması ve başta merkezi Avrupa’da bulunan üretici Subaru Corporation ve Subaru Europe N.V/S.A ya da üretici adına hareket eden kurum/kuruluşlar ile Subaru yetkili satıcı ve servisleri olmak üzere Baytur Motorlu Vasıtalar Ticaret A.Ş iş ortaklarına aktarılmasını kabul ediyorum.

Bize Yazın

Öneri, eleştiri, talep ya da yorum...
Aklınızdakileri bizimle paylaşın. Mesajınız yetkililerimiz tarafından özenle incelendikten sonra ilgili departmanlara ulaştırılacak ve en kısa sürede cevaplanacaktır.

Subaru Acil Yol Yardım  0 212 359 6006 üzerinden 1'i tuşlayarak 7/24 ulaşabilirsiniz.

Mesajınızın Konusu
Öneri, eleştiri, talep ya da yorum*
İletişim Bilgileriniz
Adınız *
Soyadınız *
GSM *
E-Posta *
İl*
Tercih Ettiğiniz Yetkili Satıcı *
Kampanya Kodu
Mesajınız
Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında oluşturduğumuz Aydınlatma Metnine buradan ulaşabilirsiniz.
Kişisel verilerinizin yukarıda yer verdiğimiz Aydınlatma Metni ile bu metin temelinde oluşturduğumuz Açık Rıza Beyanı doğrultusunda işlenmesine yönelik tercihinizi belirtiniz.
Gönder
Teşekkürler.
İletişim formunuz başarıyla ulaşmıştır.
Bir hata oluştu lütfen tekrar deneyiniz...

Test Sürüşü

Fiyat Listesi

Broşürler

Servis Randevu

Subaru Müşterileri Açık Rıza Beyanı
Kişisel verilerimin işlenmesi ve aktarılmasına ilişkin olarak subaru.com.tr web sitesinde yer alan Aydınlatma Metni’ni linke tıklayarak okudum. 6698 Sayılı KVKK m. 5 (2) uyarınca açık rızam olmaksızın verilerimin işlenmesini gerektiren haller müstesna olmak kaydıyla, Subaru ürün ve hizmetlerinin tarafıma daha iyi bir şekilde sunulabilmesi adına pazarlama ve satış operasyonlarının yürütülmesi ve bu kapsamda her türlü tanıtım, reklam ve bilgilendirme amacı  kapsamında işlenmesi, kullanılması, saklanması ve Subaru yetkili satıcı ve servisleri olmak üzere Baytur Motorlu Vasıtalar Ticaret A.Ş iş ortaklarına, tedarikçilerine, hizmet sağlayıcılarına, hissedarlarına, iştiraklerine, kanunen yetkili kamu kurumu ve özel kişilere aktarılmasını kabul ediyorum.
Ticari Elektronik İleti İzin Metni
Ad, soyad, GSM no ve/veya e-posta adresi şeklindeki iletişim bilgilerimin Baytur Motorlu Vasıtalar Ticaret A.Ş (Subaru Genel Müdürlüğü) tarafından Subaru Yetkili Satıcı ve Servisleri ve Baytur hizmet sağlayıcıları ile paylaşılmasına onay verdiğimi, paylaşım izni verdiğim şirketler tarafından her türlü reklam, pazarlama, bilgilendirme, müşteri memnuniyeti çalışmaları (anket, pazar araştırması, memnuniyet aramaları gibi) kapsamında aşağıdaki iletişim kanallarından ticari elektronik ileti gönderilmesine onay verdiğimi beyan ediyorum.

­  E-posta­  SMS­  Telefon